E! Entertaiment en History Channel op satelliet

Glenn_911

VIP
Messages
674
E! Entertaiment en History Channel op satelliet


Met ingang van 1 mei zal E! Entertaiment definitief beschikbaar komen via CanalDigitaal Satelliet én bij TV Vlaanderen Digitaal. De zender zal dan deel gaan uitmaken van het themapakket. E! was al ook al op proef te zien als eerste zender van het etalagekanaal maar zal nu een vast deel van het zenderaanbod worden.

E! Entertainment is de grootste glamourzender ter wereld, met alle nieuws, parties en gossip uit de Amerikaanse showbizz. Alles what’s hot en what’s not in Hollywood hoort men hier als eerste. CanalDigitaal heeft intussen bevestigd dat de zender definitief zal worden doorgegeven. Het signaal wordt toegevoegd op de zogenaamde regio transponder op 23,5 graden oost.

Daarnaast zal volgende maand History Channel een maand op proef te zien zijn via het etalagekanaal. Het cliché dat geschiedenis saai is, wordt moeiteloos onderuit gehaald op deze zender. Van de prehistorie tot de 20ste eeuw: wervelende documentaires maken het verleden hier volledig toegankelijk vanuit een modern perspectief.

Groeten Glenn_911
 
Top