Car Channel in ‘etalage’ bij CanalDigitaal en TV Vlaanderen

wij

Registered
Messages
2,976
Car Channel in ‘etalage’ bij CanalDigitaal en TV Vlaanderen


Gedurende de maand januari geven CanalDigitaal en TV Vlaanderen Car Channel door in het zogenaamde etalagekanaal. Car Channel is het eerste Nederlandstalige of Nederlands ondertitelde kanaal dat zich volledig richt op de autowereld. Dat varieert van design tot techniek en van oude tot nieuwe modellen. In Nederland is Car Channel al te ontvangen via een aantal digitale kabelnetten.

TV Vlaanderen laat weten dat E! Entertainment weer is verdwenen. Deze zender verdween ook weer bij CanalDigitaal en werd bij beide providers vervangen door MGM, dat een vaste plek kreeg in de themapakketten. Het Etalagakanaal is alléén te ontvangen met een DUO LNB of in ieder geval een schotelantenne die ook een kop voor de Astra3-satellietpositie heeft. De Vlaamse kijker moet zich ook hebben aangemeld voor het themapakket, dat tot eind februari geheel op proef is te zien.

Het Etalagekanaal komt, in tegenstelling tot wat kabelbedrijven doen, niet beschikbaar voor alle CanalDigitaal en TV Vlaanderen abonnees omdat de zenders die erop worden getoond voor het themapakket bestemd zijn. Hoe TV Vlaanderen gaat onderzoeken welke van de proefkanalen geliefd zijn bij het publiek, is nog niet bekendgemaakt. CanalDigitaal wil hiervoor de hulp in roepen van de NBS.
 
Top