Vier extra themakanalen bij CanalDigitaal

wij

Registered
Messages
2,976
Vier extra themakanalen bij CanalDigitaal


Het themapakket van CanalDigitaal via Astra3 zal vanaf maandag 3 december compleet zijn. Daarbij gaat het om het pakket zoals dat in eerste instantie in de markt zal worden gezet. Toegevoegd worden de erotiekzender Playboy TV, E! Entertainment, dat vooral nieuws over films en Hollywood-sterren brengt (met Nederlandse ondertiteling) en Discovery Travel & Living (ook deels ondertiteld).
Dit laatste kanaal heeft inhoudelijk wat weg van Travel Channel. Toch is dit een waardevolle aanvulling, omdat het huidige signaal van Travel Channel via een transponder van UPC Direct loopt waarbij de Nederlandse ondertiteling niet meer wordt doorgegeven.

Daarnaast zal er een vierde kanaal op de thema-transponder komen. Dit wordt een ‘etalagekanaal’ waarop diverse zenders langskomen. Family 7 zal in december te zien zijn, waarna volgend jaar onder meer zenders als Discovery Civilisation, Sci Fi Channel en History Channel langs zullen komen. CanalDigitaal zal de belangstelling voor deze zenders uitgebreid gaan peilen.
Overigens zendt Playboy TV niet de gehele dag uit. Waarschijnlijk wordt de ruimte van deze zender overdag(vanaf begin 2008) gebruikt voor het kanaal ‘Vitaliteit’, dat voor de kijkers van TV Vlaanderen bestemd is. Het themapakket zal ook voor de Vlaamse kijkers van start gaan, maar zal wegens ontbreken van de NPO-themazenders vooralsnog bestaan uit een stuk of vijf kanalen.
 
Top