TV3+ i HD fra februar

Fisk51

Registered
Messages
4,155
TV3+ i HD fra februar


tv3plus_HD_logo.jpg
Nu ligger startdatoen for TV3 familiens første hd kanal fast. Kanalen ser dagens lys til februar som en HD-version af den populære TV3+, og der er programsat store sportsoplevelser fra starten.

Nu kan seerne glæde sig til en ekstra - lidt forsinket - julegave. TV3+ vil fra februar bliver leveret i en HD-version, og kanalen, som blandt andet er kendt for sit sportsindhold, vil allerede fra starten byde på helt unikke sportsoplevelser i ægte HD. Der lægges stærkt ud med Super Bowl d. 7. februar. Seerne får Champions League både tirsdag og onsdag, når knald eller fald kampene skydes i gang i februar, og i marts står den på kampe i HD fra SAS-ligaen med opgør som FCK mod henholdsvis AGF og Brøndby.

"Vi glæder os til at gå i luften med vores første HD-kanal. Der er ingen tvivl om, at interessen for HD for alvor vækkes, når yndlingskanalerne leveres i en HD-version. TV3+ er landets 3. største, kommercielle tv-kanal og har en bred flade, hvor sporten fylder en del. Det er årsagen til, at vi har valgt en HD-spejling af netop denne kanal, fordi HD for alvor viser sin styrke i forbindelse med sportsudsendelser," siger Jesper Grønholdt, adm. direktør i TV3.

I starten vil TV3+HD vise indhold i både ægte HD og programmer i en opskaleret version. Det er fortrinsvis sporten, som leveres i den ægte version, når kanalen går i luften, men allerede fra maj er der mere ægte HD-indhold i form af film og serier. TV3+HD bliver den sjette i rækken af HD-kanaler, som Viasat udbyder til sine kunder. Foruden den nye kanal har Viasats kunder med et HD-abonnement mulighed for at få adgang til DR HD, TV1000 HD, TV2SPORT HD, National Geographic HD og MTVNHD.


"Viasat udbygger stødt og roligt udbuddet af HD-kanaler. Vores fokus er at sikre kvalitet. Derfor er målsætningen at give vores kunder den forbedrede billedkvalitet og TV-oplevelse i forhold til kanaler, de i forvejen er begejstrede for," siger Kim Poder, Viasats adm. direktør.

Den kommende TV3+HD vil være tilgængelig med en parabolløsning hos Viasat. Adgang til kanalen kræver et HD-abonnement, en HD-digital box og et HD-ready TV. I maj 2009 forlød det ellers fra Viasat, at den nye kanal, sammen med DRs kommende HD-kanal, skulle være tilgængelig med Viasats Bonus-pakke, som alle kunder har adgang til. Dengang var det også meningen at HD kanalen skulle fungere som fælles HD vindue for indhold fra TV3, TV3+ og TV3 Puls. Nu får vi i stedet en ren TV3+ kanal kun med noget indhold i ægte HD.

Kanalen vil desuden blive tilbudt via kabel-TV hos YouSee og Telia Stofa. Derudover kan man få adgang til den nye HD-kanal via bredbånds-TV og hos landets antenneforeninger.




Kilde: Viasat presse




 
Top