Lidt mere sex på TV2....

Fisk51

Registered
Messages
4,155
Hej...
har lånt det fra et andet Board....;)...

og det skal vi til at betale for fra 2012...Vor Herre til hest...
Forårets mange programmer og serier, begynder nu at vælte over disken.
Som nævnt forleden, har TV2 valgt deres nye US serie, der sikkert også her snart vil kendt som SOA, og som starter op torsdag.
Tilbage i vores lokale produktionsmiljø står parterapeut og sexolog Joan Ørting, dog klar til at hjælpe seerne med at forstå hvordan andre kan få et bedre sex og samliv.
Det er med andre ord blevet tid til TV2s første "find ægteparrets sexlyst, igen" serie, "Jagten på gnisten".
Programmet, der lader Joan Ørting møde hele otte par over mindst ligeså mange afstnit, tager så fat der hvor de ikke selv magter det, og forklarer hvad de inviterede par kan gøre når de nu elsker hinanden, og samtidig er ved at gå fra hinanden.
Planen er at værten tager rundt i landet, og i alt fra Hedensted til andre byer, hjælper trængende par i en autocamper.
Denne er så ellers indrettet sådan at de par, der er inde i den, kan blive filmen mens de er der, og bagefter diskutere det hele foran andre kameraer, med Ørting.
Og da ideen er at lade de otte par, der er med i serien, tale meget med Ørting og hinanden, er deres problemer garanteret nærmest blevet løst, når programmet er færdigt.
Heldigvis er det kun par, der elsker hinanden der er inviteret med ind i programmet, hvorfor det jo nok skal gå det hele.
Specielt efter en tur i mediemaskinen.
Som en morsom detalje vil de medvirkende på et tidspunkt blive udstyret med hver deres øresnegl, mens de taler sammen, alt imens Joan "producer" Ørting taler til dem, hvorefter de forhåbentligt ender med at finde gnisten, igen.
Programmet starter op den 10. februar, klokken 20.
Det fremgår ikke hvilket selskab der producerer, men det kunne se ud til at folkene bag, først prøvede med DR2, og nu ender på TV2...

tak til ELUMINX...:thum:
 
Top