daljinski

mirobilly

Registered
Messages
29
Posto moj triple dragon trenutno ne radi(izgubio kontakt sa svojim daljinskim)moram da kupim novi risiver dreambox pa me interesuje koji model i kako da znam da nije klon! Koji je image trenutno najbolji za dreambox? Ima li nekoga u Srbiji ko poznaje dobro triple dragon!? Pozdrav svima!!!!!!!!:thum:
 

neso_b

Registered
Messages
2
koliko sam upućen osnovna razlika za dreambox 500s je u tome što im tjuner i neke stvari vezane za njega nisu iste. Ako nećeš antenu postavljati na motor moje je mišljenje da možeš uzeti bilo koji od njih jer mislim da nećeš primjetiti razliku. Koliko mi je poznato njihova razlika u tjunerima se navodi kao ''a'' i ''b'' klasa. Klasa ''b'' je lošiji i vizelno se ralikuje od klase ''a'' po tome što je poklopac lošijeg svijetlo sive boje a poklopac kod boljeg je malo tamnije boje i boja se preljeva u zlatnu boju. Na boljem ima i ispupčenje oko F konektora na tjuneru.
To su osnovne razlike koje sam ja primjetio ali smatram da ako ne koristiš motor možeš slobodno da uzmeš ''b'' klasu jer je jeftinija.
 
Top