Prvi spezijalizirani HDTV kanal u Hrvatskoj

dodo99

Registered
Messages
2,046
ČuvajmoPriroduHD je najnoviji projekt tvrtke MediaHUB d.o.o. U svijetlu sveobuhvatne digitalizacije televizije i sve većeg broja hrvatskih kućanstava i javnih prostora opremljenih HD Ready i FULL HD ekranima odlučili smo razraditi projekt pokretanja prvog hrvatskog specijaliziranog TV kanala u HDTV tehnologiji i posvećenog prirodnim ljepotama Hrvatske.

ČuvajmoPriroduHD je televizijski kanal koji se emitira 24x7 a čiji se program sastoji od niza profesionalnih snimaka prirodnih lokaliteta u HDTV 1080i kvaliteti slike i uz ambijentalni zvuk. Kanal će biti ponuđen za distribuciju svim televizijskim mrežnim operaterima na teritoriju Republike Hrvatske kao i zainteresiranim satelitskim i Internet streaming operaterima u regiji i šire.

Osnovna namjena ovog kanala je podizanje ukupne ekološke svijesti stanovništva te upoznavanje sa ljepotama i bogatstvom hrvatske prirode u vrhunskoj kvaliteti HD slike i zvuka.
MediaHUB će kao nakladnik i producent programskog sadržaja ČuvajmoPriroduHD trajno vršiti snimanja prirodnih mikro-lokacija te na taj način bilježiti i prikazivati prirodne promjene vezane uz godišnja doba ali i utjecaj čovjeka na okolinu.


(mediatravel.tv)

:thum:
 
Top