Kako da hvatam Ex yu kanale??

UniverseMember

Registered
Messages
5
Imam digitalni resiver Victory AF - 1700E, imam i "tanjur" sa jednim okom i ne mogu da hvatam kanele ex - yu u Grckoj , da li zna neko sta mi treba da mogu da hvatam kanale ex - yu? Hvala!
 

dzunglaxx

Registered
Messages
109
Najverovatnije samo da usmeris antenu prema nekom od satelita gde mozes da ih hvatas,w2 ima ih desetak,na hot birdu isto na thoru ide digi paket ali mora da se ubacaju kljucevi.
 

sandrije

Registered
Messages
5
Intelsat 10-02 na 1° zapadno imaš dosta u digi tv paketu ali bi morao otključati resiver sa emulatorom a to imaš na forumu u sekciji Viktory resiver
ili na 16° istočno EutelsatW2 gdje su slobodni ali ih ima manje
 

UniverseMember

Registered
Messages
5
Hvala mnogo na odgovorima, hteo bi vas zamoliti nesto , da li moze neko da bi da link za tu sekciju Victory Resivera kako se otkljucavaju resiveri i ubacuju se kljucevi ? Hvala!
 

sandrije

Registered
Messages
5
ni ja nisam uspio naći a bio sa sam siguran da ima, zabranjeno je stavljati linkove pa ćes morati sam potražiti ili ipak na PM
 

DJTomcro

Registered
Messages
2
Zdravo UniverseMember,

Najbolje uzmi Satelitsku od 100cm i Dreambox i stavi 3 glave:

1 Glava za Hotbird 13°
2 Glava za Eutelsat W2 16°
3 Glava za Intelsat/Thor 1°

Unda imas dosta ex-yu kanalovi

Pozdrav

DJTomcro
 

velibor75

Registered
Messages
19
mozes,mozes najbolja opcija ti je da postavis prema thor 0.8 stepeni zapadno tu imas najveci izbor ex yu kanala s obzirom koji resiver koristis!!
 

max89

Registered
Messages
53
Obzirom da se Digi Tv gasi tj. prelazi na Nagru 3 dosta kanala ti neće raditi ili povremeno raditi dok se ne probije Nagra 3.
 
Top